Takk !

Kveldens klubbrenn bød på luksusproblemer i alle avdelinger! Takk for fantastisk oppmøte!

Neste onsdag innfører vi parkeringsvakt slik at vi får utnyttet plassen best mulig.

Vi takker også ekstra til damene på kjøkkenet som jobbet i en forykende fart og gjorde sitt beste for å ta unna vaffelsteking og salg. Det er ikke lett når man blir underbemannet og ingen andre tilbyr seg å hjelpe.

  Og Takk til alle dere som beviste at sunne alternativer ønskes velkommen!  Vi solgte over all forventing av fruktbeger og smooties. Jeg lover at vi skal ha fulle skap og beger i lange baner fremover! Dette var veldig gøy. Det kommer nok YT produkter også etterhvert.

Takk til funksjonærer på stadion og i bua som stod uten internett og med kranglete datasystemer! Dere redder dagen nok engang med kalde hoder og løsninger. Klubbrenn er umulig å gjennomføre uten funksjonærer som står på!   Vi gleder oss allerede til neste onsdag! 

En tanke om “Takk !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *