Treninger og nærmiljøsamlinger

Høsten er her og snøhaugen vokser på Natrudstilen! Det betyr at vinteren snart kommer og vi er igang med skitreninger! Den eldste gruppa (12/13 år og oppover) har allerede startet med sine treninger, de trener mandager på klubbhuset og torsdager på Veldre Sag. Disse treningene er sammen med Mjøsski. Arti med mange på trening!

Treninger for de øvrige gruppene starter mandag etter høstferien!

Terrengløp har vi hatt 2 av allerede og vi skal ha 3 til før høstferien, neste er onsdag 13.09. Møt opp alle og enhver! løyper fra 500 meter til 3 km.

Interklubbtreninger/miljøsamlinger er ett samarbeid mellom klubbene på hedmarken. De 2 første treningene er denne uka, dvs at det vil ikke bli noen trening på Veldre Sag denne torsdagen, men alle oppfordres til og melde seg på Farmers revenge i Valset! Se invitasjon for mer info! I helga er det også nærmiljøsamling på Børstad Hamar! Meld dere på og møt opp!! Mer info i invitasjon!

farmers-revenge-2017

miljøsamling 2 hamar

Åpning av rulleskitrasé på Veldre sag!

19. september klokka 18.00 er det offisiell åpning av rulleskitrasé på Veldre sag og markering av anleggets 25 årsjubileum. De arrangerer i den forbindelse en rulleskisprint for 13 år og eldre og det er mulig for yngre utøvere å låne ski og prøve løypa etter løpet.
Klubbvis påmelding, så meld dere derfor på til meg innen 15. september på mail,melding eller her i kommentarfeltet så sender jeg felles påmelding!

Les videre