World cup Canada

Jeg skal prøve og komme med noen innlegg fra livet på veien som skismører, så følg med i vinter for litt inside information fra den norske smøretraileren!  🙂

Nå er vi på plass i Quebec i Canada! Ikke ofte det er WC her men det skal bli arti å oppleve! Rennet skal midt i en park i sentrum så vi håper på masse folk å stor stemning i ei løype som hvertfall innbyr til action! Enorm interesse er det hvertfall her.

image

Min jobb i helga er å smøre for Celine Bruun Lie og Eirik Brandsdal. I dag går dagen med til å være døgnvill samt teste ski. Før vi skal smøre litt konkurranse ski utover eftaen.

image

Vanskelig å få med traileren over dammen så vi er litt uvant innlosjert i buer! Men vi har fått ei stor og flott ei så detta blir fint, med vazelina og big bang på stereon!

image

Ikke alt som minner om snø og vinter her akkurat, men det er noe av det artie med bysprint! ! Så følg med på skirenn i helga! Team sprint i morra med Anders Glørsen og Eirik Brandsdal på guttas førstelag og Celine Bruun Lie og Maiken Kaspersen Falla på damenes førstelag!

Skihilsen!!

Stein Olav

En tanke om “World cup Canada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *